til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Mesterhus Innlandet

Mesterhus Innlandet

I 2002 inngikk Rotstigen et spennende samarbeid med Mesterhus, hvor vi fikk utvidet tilbudet til våre kunder. I 2019 bestemte vi oss for å styrke forholdet til Norges største boligbyggere ytterligere, og tok derfor til oss navnet Mesterhus Innlandet. Men vi kan berolige deg med at vi er akkurat de samme som tidligere, kun med en ny logo på genseren. Les mer om veien til Mesterhus Innlandet her!

Lokale nyheter / 10.02.2020

Historien til Rotstigen
Rotstigen ble etablert så langt tilbake som i 1946, og har over 70 år med historie, verdier, tradisjoner og mennesker. Etter så mange år med læring, erfaring og kunnskap har vi fått både kunder og samarbeidspartnere som setter like stor pris på oss, som vi setter på dem.

Tidlig i 2019 kom Rotstigen tilbake til lokale hender etter noen år med andre samarbeid, og Mesterhus Innlandet ble etterhvert en realitet. Grunnen til at vi valgte å inngå et samarbeid og ta Mesterhus-navnet, er fordi vi ønsket en tydeligere boligprofil. Vi brenner for å utvikle Mjøs-området sine boligområder, og det gjør vi best sammen med Mesterhus. Vi vil skape ditt drømmehjem!

Vi vet det kan være vanskelig å skjønne forskjellen på de ulike selskapene, navnene og endringene som har blitt gjort. Enkelt forklart eksisterer Rotstigen fortsatt i dag, på akkurat samme måte som tidligere, men som eier av Mesterhus Innlandet, sammen med flere gode samarbeidspartnere. Mesterhus Innlandet kjøper tomter, og regulerer og selger boliger, mens Rotstigen gjør den fysiske byggingen. Men vi sitter i de samme kontorene som før og føler oss som ett selskap, så uansett hvem du tar kontakt med kan vi love deg å kunne levere et Mesterhus bygget av ekspertisen til Rotstigen.

Vi vil skape ditt drømmehjem!

Vi brenner for å utvikle Mjøs-området sine boligområder, og det gjør vi best sammen med Mesterhus.

Vi vil skape ditt drømmehjem!

Hvilke fordeler vil Mesterhus Innlandet ha for deg som kunde?

  • For deg som kunde er vi akkurat de samme som tidligere, men bare med enda flere valgmuligheter og tilbud.
  • Vi er en del av en kjede som bidrar stort til nye idéer og realisering av drømmer. 
  • Vi har eksperter på både tomter, boliger og bygging internt hos oss.
  • Du kan være trygg på at alt bli levert som avtalt. 

Fortsatt de samme menneskene

Rotstigen har eksistert helt siden 1946, og har mange år med kunnskap til lokalsamfunnet. Når du tidligere kontaktet Rotstigen visste du at det samme blide mennesket satt der, akkurat som sist, og den følelsen skal vi bringe videre med til Mesterhus Innlandet. For det er faktisk kun navnet som er endret, menneskene og kompetansen er akkurat det samme. 

Så Rotstigen sin kunnskap og kjennskap til nærmiljøet forsvinner ikke, og vi er akkurat de samme menneskene som før. Det eneste som forandrer seg er at vi får en større tilgang til ny teknologi og ideer, som vi selv ikke hadde hatt muligheten til uten Mesterhus. Det vil kun gi deg som kunde flere fordeler, valgmuligheter og fleksibilitet! 

Kunnskap til lokalsamfunnet består
Kunnskap til lokalsamfunnet består

Vår kunnskap og kjennskap til nærmiljøet forsvinner ikke, og vi er akkurat de samme menneskene som før.

Egne tømrere

Det unike for oss i Mesterhus Innlandet er at vi har all vår kompetanse internt. I byggebransjen er det ikke unormalt å leie tømrere til hvert prosjekt, men for oss i Mesterhus Innlandet er vi opptatt av at dette skal være interne ressurser. På den måten har vi mulighet til å øke kompetansen, kvalitetssikre utførelsen og øke effektiviteten. 

Mesterhus Innlandet er så heldige å ha rundt 30 tømrere med fag- eller mesterbrev. Mange av disse er ansatt gjennom lærlingordningen, altså at de hadde hele sin læretid hos oss og har blitt ansatt etter dette. Dermed har de vært lenge i bedriften og kjenner til både selskapet og våre tjenester. Og en ting kan vi love deg: Vi leverer til rett pris og avtalt tid!

Interne tømrere

Ved å forme og videreutvikle våre egne tømrere kan vi mer effektivt kvalitetssikre utførelsen.

Interne tømrere

Kontakt Mesterhus Innlandet

Leter du etter tomt? Eller har du tomt, men trenger hus? Vi i Mesterhus Innlandet hjelper deg gjerne videre i prosessen med å finne drømmetomten eller drømmehuset! Eller kanskje begge deler? Grunntanken til Mesterhuskjeden er at vi lokale byggmesterne skal bygge kvalitetshus forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. 

Ta kontakt med Bjørn på telefon 416 60 066 eller på rotstigen@rotstigen.no for en helt uforpliktende prat!